PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011)

  Distribuiţi
  avatar
  -HaOsSs►

  Mesaje : 400
  Data de inscriere : 20/07/2010

  PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011)

  Mesaj  -HaOsSs► la data de Mar Aug 10, 2010 5:41 am

  PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011) a fost anuntat de Konami pe 5 mai, jocul urmand sa fie disponibil din toamna pentru PlayStation 3, Xbox 360, PC, Nintendo Wii, PlayStation 2 si PSP. Sub sigla Football Evolved, dezvoltatorii PES 2011 promit o noua evolutie in libertatea de miscare a jucatorilor, un control imbunatatit si animatii care sa duca realismul jocului pe noi culmi.

  Fotbalistii vor avea un "power bar" care va permite jucatorilor sa stabileasca directia si puterea cu care fiecare mingie este pasata sau sutata. Astfel, PES 2011 va oferi o libertate totala asupra destinatiei paselor, balonul rotund putand fi directionat in orice colt al terenului. Prin aceasta modificare, dezvoltatorii promit un control total asupra modului si ritmului de joc, fiind eliminate situatiile in care pasele ajungeau la cel mai apropiat jucator din echipa. Aceasta modificare importanta vine in completarea sistemului lansat anul trecut in care jucatorii se pot misca pe o directie de 360 de grade.

  Shot and Stamina Gauge este un sistem prin care gamerii pot determina starea fizica a jucatorilor, acest factor influentand plasarea, viteza si acuratetea paselor. Viteza jocului va fi determinata de modul de joc si de actiunea de pe teren, contra-atacul fiind momentul in care jocul se va desfasura la viteza maxima. Dezvoltatorii promit o imbunatatire vizibila a fluentei si realitatii jocului, fiind destul de greu ca un jucator sa preia balonul de la mijlocul terenului, sa dribleze toata apararea si sa dea si gol.


   Acum este: Dum Ian 20, 2019 3:42 pm